Si desea publicar una oferta laboral, acceda a la web, o bien regístrese
Una vez haya enviado la oferta, la revisaremos y será publicada en la mayor brevedad de tiempo posible

Metge/essa especialista en Oncologia

L'Hospital General de Granollers és l'hospital universitari i de referència per al Vallès Oriental, amb una població de 458.000 habitants, sent responsable de l’assistència en Oncologia Mèdica d’aquesta àrea de referència. Forma part del sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya, amb una plantilla de 2.200 professionals i que es troba en un moment clau de creixement i consolidació amb una  UCI de fins a 30 llits de crítics, 14 quiròfans, un nou servei d’Urgències, Radioteràpia i un augment de llits d’hospitalització. Lloc de treball: La persona s’incorporarà al Servei d’Oncologia Mèdica, reportant al Cap del Servei.
 
Funcions principals: Atenció ambulatòria de pacients amb càncer Ginecològic i de Mama. Atendre les interconsultes hospitalàries (CCEE, hospitalització i UCIES) i extrahospitalàries (de primària) que li siguin assignades i participació als comitès multidisciplinars dels àmbits de Ginecologia i Mama. Donar atenció continuada a l’Hospital de Dia Oncohematològic. Ser referent hospitalari de la patologia tumoral específica. Realitzar i assistir a sessions clíniques i bibliogràfiques (formació continuada).
 
Requeriments: Disposar de la Llicenciatura o Grau en Medicina i Cirurgia amb l’especialitat d’Oncologia Mèdica via MIR o amb l’homologació/reconeixement pel Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social.  
 
Es valorarà: Disposar d’experiència assistencial consolidada en l’especialitat, i específicament en càncer Ginecològic i de Mama.  
 
Competències professionals: Orientació al pacient Treball en equip Presa de decisions Comunicació S'ofereix: Contractació indefinida a jornada completa. Retribució competitiva i d'acord amb el III Conveni SISCAT i reconeixent, si s'escau, del nivell professional assolit en un altre centre. Integració a un equip multidisciplinar. Treball en xarxa amb un Hospital de tercer nivell. Horari laboral de 8-15 h amb una tarda setmanal i un dia de teletreball setmanal. Accés a àmbits de recerca i docència.
 
Presentació de candidatures: Les persones interessades hauran d’enviar el seu currículum a mnogue@fphag.org